Pedique-Anique_IMG02

Pedique - Anique LogoEen weldaad aan verzorging

Een bezoek aan de pedicure is zeker geen overbodige luxe. Onze voeten worden vaak vergeten, terwijl ze ons, dag in, dag uit, overal naar toe dragen. Likdoorns, ingroeiende nagels en/of pijnlijk eelt zijn veelvoorkomende voetproblemen. Pedique-Anique is aangesloten bij ProVoet en kunt u dus vertrouwen op een professionele en persoonlijke voetbehandeling. Anique zal de behandeling met u doornemen en u na afloop van de behandeling een goed voetzorgadvies geven. Daarnaast is een pedicurebezoek voor veel mensen een ontspannend moment.

Pedique - Anique LogoBehandelingen

Tijdens het frezen maak ik gebruik van de nattechniek methode. Deze voelt prettig koel en fris aan.

Een basisvoetbehandeling bestaat standaard uit:

     • desinfecteren van de voeten en tenen
     • knippen van de teennagels en reinigen van de nagelomgeving
     • afvlakken van verdikte nagels met natfreestechniek
     • verwijderen van (pathologisch) eelt
     • (eventueel) verwijderen van likdoorns (eeltpitten)
     • (eventueel) behandelen van kloven
     • (eventueel) behandelen van ingroeiende nagels
     • behandelde eeltlocaties egaliseren met natfreestechniek
     • hydrateren van de voet met een eeltwerende voetcrème van Akileïne

Pedique - Anique LogoTarieven

Prijswijzigingen voorbehouden. Afspraken die niet minimaal 24 uur voor het betreffende tijdstip worden geannuleerd, worden in rekening gebracht.

    • OMAYNE - voetbehandeling zonder massage (max 45 min)€ 32,50
    • ANDICURI - voetbehandeling, massage (max 55 min)€ 40,00
    • PALM BEACH - voetbehandeling, nagellak€ 42,50
    • PHINE - voetbehandeling, massage, nagellak (max 65 min) € 49,50
    • BLUESKY - gellak Bluesky (max 40 min) € 30,00
    • FLORA - voetbehandeling, gellak Bluesky (max 85 min) € 60,00
    • WILDE PEDIQUE SP - nagelreparatie (prijs vanaf) € 20,00
    • PEDIQUE-ANIQUE - voetbehandeling, gellak Bluesky, massage (max 95 min) € 65,00

Pedique - Anique Logo Eerste behandeling

Voor professionele voetzorg stem ik mijn behandeling af op uw gezondheidssituatie. Ik doorloop samen met u een aantal stappen om bij u vast te stellen hoe het met uw voetgezondheid gesteld is (screening).
 
Deze screening vindt altijd plaatst bij de eerste behandeling, is eenmalig en duurt ongeveer 10 minuten. Indien nodig en alleen met uw toestemming zal ik de bevindingen van de screening met een arts of podoloog overleggen.

Pedique - Anique Logo Strak in de lak

Een lakje op de teennagels is een mooie blikvanger en geeft uw voeten een verzorgde look. Anique werkt met nagellak van LCN. De nagellak heeft een langdurende dekkende kleur. U heeft er, onder normale omstandigheden, twee tot drie weken plezier van. Natuurlijk kunt u kiezen uit allerlei kleurtjes.

Wanneer u kiest voor een gellak op de nagels, heeft u zeker meer dan zes weken mooie verzorgde nagels. De gellak is van het merk BLUESKY. Het aanbrengen van gellak duurt langer dan nagellak en heeft daardoor een ander tarief. Anique vertelt u graag over de mogelijkheden.

Bij mycosenagels wordt het lakken van de nagels afgeraden. Wel is het mogelijk de nagels eerst te behandelen met LCN WILDE PEDIQUE SILVER PLUS, waardoor een lakje mogelijk kan zijn. Ook hier zal Anique u graag vertellen over de mogelijkheden.

Pedique - Anique Logo Drukvrij leggen (vilttechniek en orthesiologie)

Drukplekken aan de voet kunnen erg pijnlijk zijn. U kunt hier denken aan een likdoorn tussen de vierde en vijfde teen. Met vilttechniek of een siliconenprothese (orthesiologie) kan deze locatie drukvrij gemaakt worden. Anique zal met u de mogelijkheden bespreken. (Tarieven voor drukvrij leggen is afhankelijk van de tijdsduur en materiaalkeuze.)

Pedique - Anique Logo Nagelreparatie

Soms kunnen de nagels behoorlijk beschadigd zijn. Dit komt vooral voor bij dikke, brokkelige nagels of wanneer er sprake is van mycose (een schimmel in de nagel). Door de nagel vakkundig te repareren met het product LCN WILDE PEDIQUE SILVERPLUS is de beschadiging niet meer te zien en kunt u zonder zorgen in dat leuke sandaaltje of zomerschoen. Een behandeling met LCN WILDE PEDIQUE SILVERPLUS is een secuur werkje. Daarom wordt voor deze behandeling een aparte afspraak ingepland. Anique zal met u de mogelijkheden en tarieven voor uw behandeling bespreken.

Bij mycosenagels wordt LCN WILDE PDIQUE SILVER PLUS toegepast om een bijdrage te leveren de schimmel terug te dringen. Een behandeling met dit product kan daarom een uitstekende basis voor nagellak zijn bij schimmelnagels. Anique zal met u de mogelijkheden bespreken.

Pedique - Anique Logo Voetverzorgingsproducten

Pedique-Anique werkt met voetverzorgingsproducten van o.a. Akileine.

Bij Pedique-Anique worden uw voeten na de behandeling verwend met een heerlijke voetenbalsem van Akileïne.. Deze balsems hebben een zeer effectief eeltwerende werking en helpen de huid te beschermen tegen kloven en de gevolgen van wintertenen (syndroom van Raynaud). Tevens heeft Akileïne een crème die beschermt tegen overmatige zweetproductie en voetschimmel. Akileïne voetverzorgingsproducten leggen geen vetlaag op de huid en hebben de eigenschap zeer snel door de huid te worden opgenomen, waardoor de huid niet plakt. De producten zijn vrij van parabenen en op plantaardige basis. U kunt deze balsems en crèmes verkrijgen bij Pedique-Anique voor een aantrekkelijke prijs.

Producten tegen zwemmerseczeem (mycosenagels en schimmelhuid)
ycose is een vervelende aandoening aan de nagels. Mycose is beter bekend als schimmel- of kalknagels. Wanneer er sprake is van mycose en/of zwemmerseczeem (tinea pedis), kunt u deze goed behandelen met producten die te koop zijn bij Pedique-Anique.

Voor meer informatie over bovengenoemde behandelingen en producten kunt u altijd contact opnemen. Anique vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Pedique - Anique Logo Voetmassage

U kunt de behandeling afsluiten met een ontspannende voet/onderbeen massage. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de voeten en onderbenen. De huid wordt tevens diep gehydrateerd.
 
Een oppepper voor de voeten, onderbenen en geest!