Pedique-Anique_IMG02

Pedique - Anique LogoEen weldaad aan verzorging

Een bezoek aan de pedicure is zeker geen overbodige luxe. Onze voeten worden vaak vergeten, terwijl ze ons, dag in, dag uit, overal naar toe dragen. Likdoorns, ingroeiende nagels en/of pijnlijk eelt zijn veelvoorkomende voetproblemen. Pedique-Anique is aangesloten bij ProVoet en kunt u dus vertrouwen op een professionele en persoonlijke voetbehandeling. Anique zal de behandeling met u doornemen en u na afloop van de behandeling een goed voetzorgadvies geven. Daarnaast is een pedicurebezoek voor veel mensen een ontspannend moment.

Pedique - Anique LogoBehandelingen

Tijdens het frezen maak ik gebruik van de nattechniek methode. Deze voelt prettig koel en fris aan.

Een basisvoetbehandeling bestaat standaard uit:

     • desinfecteren van de voeten en tenen
     • knippen van de teennagels en reinigen van de nagelomgeving
     • afvlakken van verdikte nagels met natfreestechniek
     • verwijderen van (pathologisch) eelt
     • (eventueel) verwijderen van likdoorns (eeltpitten)
     • (eventueel) behandelen van kloven
     • (eventueel) behandelen van ingroeiende nagels
     • behandelde eeltlocaties egaliseren met natfreestechniek
     • hydrateren van de voet met een eeltwerende voetcrème van Akileïne

Pedique - Anique LogoTarieven

Een behandeling bedraagt 30 minuten met uitloop tot 45 minuten.
Een verlengde behandeling bedraagt max. 65 minuten.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

    • Eerste behandeling (screening+ voetbehandeling) € 40,-
    • Voetbehandeling zonder voetmassage € 30,-
    • Voetbehandeling met voetmassage € 38,-
    • Voetmassage zonder voetbehandeling € 17,50
    • Vilttechniek vanaf € 17,50
    • Orthesiologie vanaf € 15,-
    • Nagelbeugeltechniek vanaf € 35,-
    • Verlengde voetbehandeling (totaalprijs) € 42,50
    • Lakken van de teennagels* € 17,50
    • Lakken van de teennagels na een voetbehandeling* € 10,-

* Helaas niet mogelijk als er (vermoedelijk) sprake is van mycosenagels (schimmelnagels). U kunt natuurlijk wel uw eigen nagellak meenemen naar de praktijk.

Pedique - Anique LogoEerste behandeling

Voor professionele voetzorg stem ik mijn behandeling af op uw gezondheidssituatie. Ik doorloop samen met u een aantal stappen om bij u vast te stellen hoe het met uw voetgezondheid gesteld is (screening).
 
Deze screening vindt altijd plaatst bij de eerste behandeling, is eenmalig en duurt ongeveer 10 minuten. Indien nodig en alleen met uw toestemming zal ik de bevindingen van de screening met een arts of podoloog overleggen.

Pedique - Anique LogoLakken

Bij Pedique-Anique kunt u ook de teennagels laten lakken. Ik werk met de kwaliteitsmerken KOH en LCN. Mocht u last hebben van mycosenagels (schimmelnagels), is het verstandig deze niet te lakken. Wilt u toch graag deze nagels gelakt hebben, dan vraag ik u vriendelijk uw eigen nagellak mee te nemen.

Neem aub ook teenslippers mee (liefst geen Birkenstocks)

Pedique - Anique LogoDrukvrij leggen (vilttechniek en orthesiologie)

Drukplekken aan de voet kunnen erg pijnlijk zijn. U kunt hier denken aan een likdoorn tussen de vierde en vijfde teen. Met vilttechniek of een siliconenprothese (orthesiologie) kan deze locatie drukvrij gemaakt worden.

Pedique - Anique LogoNagelbeugeltechniek

Soms zijn de nagelhoeken dermate ingegroeid, dat de nagelgroei gecorrigeerd moet worden. Deze correctie wordt met verschillende technieken bereikt. Anique zal met u bespreken welke techniek het meest geschikt is voor uw nagelprobleem.

Pedique - Anique LogoVoetverzorgingsproducten

Pedique-Anique werkt met producten van Akileïne.

Bij Pedique-Anique worden uw voeten na de behandeling verwend met een heerlijke voetenbalsem van Akileïne.. Deze crèmes hebben een zeer effectief eeltwerende werking en helpen de huid te beschermen tegen kloven en de gevolgen van wintertenen (syndroom van Raynaud). Tevens heeft Akileïne een crème die beschermt tegen overmatige zweetproductie en voetschimmel.

Akileïne voetverzorgingsproducten leggen geen vetlaag op de huid maar hebben de eigenschap zeer snel door de huid te worden opgenomen, waardoor de huid niet plakt. De producten zijn vrij van parabenen en op plantaardige basis. U kunt deze crèmes verkrijgen bij Pedique-Anique voor een aantrekkelijke prijs.

Producten tegen zwemmerseczeem (mycosenagels en schimmelhuid)
Mycose is een vervelende aandoening aan de nagels. Mycose is beter bekend als schimmel- of kalknagels. Wanneer er sprake is van mycose en/of zwemmerseczeem (tinea pedis), kunt u deze goed behandelen met producten die te koop zijn bij Pedique-Anique.

Voor meer informatie over bovengenoemde producten kunt u altijd contact opnemen. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.

Pedique - Anique LogoVoetmassage

U kunt de behandeling afsluiten met een ontspannende voet/onderbeen massage. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de voeten en onderbenen. De huid wordt tevens diep gehydrateerd.
 
Een oppepper voor de voeten, onderbenen en geest!