Pedique-Anique_IMG02

Pedique - Anique LogoEen weldaad aan verzorging

Een bezoek aan de pedicure is zeker geen overbodige luxe. Onze voeten worden vaak vergeten, terwijl ze ons, dag in, dag uit, overal naar toe dragen. Likdoorns, ingroeiende nagels en/of pijnlijk eelt zijn veelvoorkomende voetproblemen. Pedique-Anique is aangesloten bij ProVoet en kunt u dus vertrouwen op een professionele en persoonlijke voetbehandeling. Anique zal de behandeling met u doornemen en u na afloop van de behandeling een goed voetzorgadvies geven. Daarnaast is een pedicurebezoek voor veel mensen een ontspannend moment.

Pedique - Anique LogoBehandelingen

Tijdens het frezen maak ik gebruik van de nattechniek methode. Deze voelt prettig koel en fris aan.

Een basisvoetbehandeling bestaat standaard uit:

     • desinfecteren van de voeten en tenen
     • knippen van de teennagels en reinigen van de nagelomgeving
     • afvlakken van verdikte nagels met natfreestechniek
     • verwijderen van (pathologisch) eelt
     • (eventueel) verwijderen van likdoorns (eeltpitten)
     • (eventueel) behandelen van kloven
     • (eventueel) behandelen van ingroeiende nagels
     • behandelde eeltlocaties egaliseren met natfreestechniek
     • hydrateren van de voet met een eeltwerende voetcrème van Akileïne

Pedique - Anique LogoTarieven

Prijswijzigingen voorbehouden. Afspraken die niet minimaal 24 uur voor het betreffende tijdstip worden geannuleerd, worden in rekening gebracht.

    • OMAYNE - Voetbehandeling zonder massage (max 30 mnt)€ 35,00
    • OMAYNE - Verlenging (per 15 mnt)€ 10,00
    • ANDICURI - Voetbehandeling, massage (max 40 mnt)€ 42.00
    • PALM BEACH - Voetbehandeling, nagellak (max 50 mnt)€ 45,00
    • PHINE - Voetbehandeling, massage, nagellak (max 60 mnt) € 52,00
    • BLUESKY - Gellak Bluesky (max 40 mnt) € 32,50
    • FLORA - Voetbehandeling, gellak Bluesky (max 60 mnt) € 62,50
    • WILDE PEDIQUE SP - Nagelreparatie (prijs vanaf) € 20,00
    • PEDIQUE-ANIQUE - Voetbehandeling, gellak Bluesky, massage€ 67,50

Pedique - Anique Logo Eerste behandeling

Voor professionele voetzorg stem ik mijn behandeling af op uw gezondheidssituatie. Ik doorloop samen met u een aantal stappen om bij u vast te stellen hoe het met uw voetgezondheid gesteld is (screening).
 
Deze screening vindt altijd plaatst bij de eerste behandeling, is eenmalig en duurt ongeveer 10 minuten. Indien nodig en alleen met uw toestemming zal ik de bevindingen van de screening met een arts of podoloog overleggen.

Pedique - Anique Logo Strak in de lak

Nagellak
Een lakje op de teennagels is een mooie blikvanger en geeft uw voeten een verzorgde look. Anique werkt met nagellak van LCN. De nagellak heeft een langdurende dekkende kleur. U heeft er, onder normale omstandigheden, twee tot drie weken plezier van. Natuurlijk kunt u kiezen uit allerlei kleurtjes. (Neem aub strandslippers mee, de nagellak moet namelijk minstens twee uur uitharden alvorens ze onbeschadigd in dichte schoenen kunnen.)

Gellak
Wanneer u kiest voor een gellak op de nagels, heeft u zeker meer dan zes weken mooie verzorgde nagels. De gellak is van het merk BLUESKY. Het aanbrengen van gellak duurt langer dan nagellak en heeft daardoor een ander tarief. U kunt na de behandeling met gellak uw voeten meteen in de schoenen steken. Pedique-Anique doet niet aan gellak op de vingernagels.
De gellak van BLUESKY is perfect te combineren met een nagelreparatie. Anique vertelt u graag over de mogelijkheden.

Pedique - Anique Logo Drukvrij leggen (vilttechniek en orthesiologie)

Drukplekken aan de voet kunnen erg pijnlijk zijn. U kunt hier denken aan een likdoorn tussen de vierde en vijfde teen. Met vilttechniek of een siliconenprothese (orthesiologie) kan deze locatie drukvrij gemaakt worden. Anique zal met u de mogelijkheden bespreken. (Tarieven voor drukvrij leggen is afhankelijk van de tijdsduur en materiaalkeuze.)

Pedique - Anique Logo Nagelreparatie

"Ik doe al jaren geen open schoentjes meer aan. Mijn nagels zien er niet uit!"
"Op het strand stop ik het liefst mijn voeten in een berg met zand, zodat niemand mijn nagels ziet."Vaker dan u denkt hoor ik uitspraken die aangeven dat mensen zich schamen voor hun nagels. Zowel bij mannen als vrouwen. Begrijpelijk, maar echt niet nodig. Nagels krijgen veel te verduren en vaak is een ontsierlijke kalknagel een stalker voor het leven. Pedique-Anique heeft daar wat op gevonden! Met producten van LCN Wilde Pedique Silver Plus maakt Anique uw nagel weer ‘beachproof’ en kunt u weer zonder zorgen die leuke zomerschoenen aan. Vraag Anique naar de mogelijkheden.

Pedique - Anique Logo Voetverzorgingsproducten

Pedique-Anique werkt met voetverzorgingsproducten van o.a. Akileïne®

Bij Pedique-Anique worden uw voeten na de behandeling verwend met de Akileïne® hydra ultra actief balsem.

Deze Akileïne® hydra ultra actief balsem zorgt voor een intense en langdurige hydratatie (24 uur non-stop) en geeft een kalmerend effect vanaf de eerste toepassing. De formule bestrijdt ernstige droge voeten en zware eeltplekken. Deze balsem hydrateert intensief de huid dankzij oliën van vlasdodder en druivenpitten en imperata Cylindrica (woestijnplant uit Australië), die de vochtbalans in evenwicht brengen. Het geeft een verzachtend gevoel, de balsem herstelt, verstevigt en beschermt de huid. Ideaal voor de kwetsbare huid. Deze hydra ultra-actief balsem beschermt de voet ook tegen de risico’s van infectie. (125 ml € 22,50)

Voor meer informatie over bovengenoemde behandelingen en producten kunt u altijd contact opnemen. Anique vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Pedique - Anique Logo Voetmassage

U kunt de behandeling afsluiten met een ontspannende voet/onderbeen massage. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de voeten en onderbenen. De huid wordt tevens diep gehydrateerd.
 
Een oppepper voor de voeten, onderbenen en geest!